50 f/1,4 !

Ja, äntligen har jag köpt mig mitt älskade 50 f/1,4. And I love it! Trots att jag bara ägt det knappt tre dagar. Det är så stor skillnad mellan det och mina andra (kitobjektivet 18-55 och mitt Tamron 55-200 macro). Kitobjektivet är ju inte av världsklass direkt och jag tycker inte alls om mitt Tamron.

Jag har dessutom fått ett gig. Ska fotografera min grannes hundar till hennes hemsida. Hon avlar pudlar nämligen. Det ska bli riktigt kul och jag hoppas verkligen att det går bra.


Sleepwalking

Väldigt trött idag. Det blev inte mycket sömn inatt, men dagen har ändå gått bra. Det var inte så mycket folk på jobbet idag så det var skönt. Vi städade mest. Men nu har det slagit till och det blir sängdags direkt efter middagen. Möjligen att jag tittar på en lättsmält film att somna till, men inte mer än så. Kenny Starfighter känns som en het kandidat.

Jag har tittat lite på andra bilder som tävlar i MetroPhotoChallenge och jag har fastnat helt för ett foto. Jag tycker att det är genialiskt komponerad, det är fina färger och det är fullt av känslor. Kolla in det här. Titta även på de andra bilderna som den här fotografen tagit, de är otroligt bra och fina.


MetroPhotoChallenge

Ja, i år har jag valt att tävla fakitskt. Det är en kul grej och lite smått spännande så där. Gå in på http://www.metrophoto.se/se/search/author/ullis_1990 så ser ni bilderna jag tävlar med.


RSS 2.0