Tråkig text att läsas av frivillig

Hade den sämsta tänkbara kvällen igår. Tänker inte gå in på vad, de som behöver veta vet, men det fick mig verkligen att bli irriterad på hur folk kan få för sig en massa. Personer som verkar få för sig att en hel personlighet förändras bara för att man ändrar åsikt. Jag kan förstå om de blir besvikna, ledsna eller arga. Det är inte konstigt, men att tro att personen helt plötsligt gått över till den onda sidan där han eller hon planerar att förorsaka så mycket skada som möjligt? Kom igen... En person förändras inte så drastiskt över en natt.

Gick förbi jobbet idag för att säga hej bara och det slutade med att jag hoppade in istället för en kille på jobbet. Han var ute och festade igår och hade trevligare än vissa andra (nämner inga namn, men personen vid tangentbordet) vilket resulterade i att han var väldigt bakis idag. Han hade rast och låg på soffan inne i personalrummet stackaren. Jag tänkte att jag skulle vara lite snäll mot honom eftersom jag vet hur hemskt det är att jobba bakis, jag stod dessutom i kassan... Jag behövde dessutom något roligt att fylla mitt huvud med, och det är både roligt och uppehållande att jobba i köket.

Jag ska slänga in ett grattis till den underbara Sofhia också. Hoppas du hade trevligt igår i alla fall!


Och på jobbet går det också bra

Hade en sån där perfekt dag igen, precis som igår. Fick stå i köket idag och lärde mig massor av nya saker. Dennis, som lärde mig allting, sa att jag var jätteduktig och jag hade jätteroligt.
Ska försöka boka in lite fler fototillfällen framöver. Fler av mina kära vänner har anmält sig frivilligt och det är verkligen kul. Det känns som att livet flyter i rätt riktning. Har lite ankare bakåt som håller mig kvar, men jag ska försöka få bort dem så fort som det bara går.



Sitter och tittar igenom bilder från i sommras. Har inte hunnit titta igenom dem förän nu.. Har nästan 1500 bilder från Måns konsert i Kiruna. Han är faktiskt en av få svenska artister som jag verkligen beundrar. Han är född att stå på scenen. Tog en hel del bilder på E.M.D. också till syster min men de blev inte ens hälften så bra som de på Måns. Och de är inte heller i världsklass direkt. Det är väldigt synd att jag var på just Kirunafestivalen och ingen annanstans. Där lös midnattssolen över staden och allt fint scenljus försvann nästan.

Jag trivs i alla fall

Så har man jobbat sin första öppning av alla de som kommer att vara under hela hösten. Blev arg på mig själv imorse då jag vaknade redan klockan 03.00 trots att klockan inte skulle ringa förän 03.50. Missade nästan en timmes sömn... Men det gjorde egentligen ingenting när man kom till jobbet och kom igång. Jag tycker verkligen om mitt jobb lite mer än vad som är hälsosamt... Satt kvar alldeles för länge när jag väl slutade. Sisodär en två timmar?

Har bokat ännu en fotosession om två veckor med Jenni. Ser verkligen fram emot att få fota henne. Ska försöka komma på en bra plats nu bara.


Bilden är från Gotland förra året. Världens vackraste plats, bilder gör den inte rättvisa...


Louise

Louise och jag hade en liten fotosession idag. Hon har jobbat lite som modell tidigare. Vi hade jättetrevligt och vi fick ihop massor av bra bilder! Här är ett par av dem.






RSS 2.0