Insane in the Brain

Bounce var helt otroliga!! Jag var till och med tvungen att gå och titta igen på söndagskvällen. På den allra sista THE LAST BOUNCE. Självklart följde kameran med denna andra gång och det blev en hel del bilder. Här är en från ett av mina favoritnummer: en del ur Gökboet.


THE LAST BOUNCE

Ikväll ska vi iväg och se Bounce sista föreställning. Det är lite synd att det inte blev den SISTA sista, men det är den av de allra sista. Den sista spelas imorgon kväll. Det ska bli otroligt roligt, jag ångrar att jag missade deras förra. Men det känns lite hemskt att veta att de är deras sista. De är ju så otroligt duktiga! Men som de säger: Man ska sluta när man är på toppen. Och det är de verkligen.



The world from high heels

Sitter här och önskar att det ska bli vår på riktigt så man vågar sätta på sig sina klackar utan att våndas över att de kanske blir smutsiga. Längtar också till den numer inblokade London-resan i maj! Det blir pappa och jag som åker dit över en helg för att bara vara. Och London är för mig musikalernas och skornas stad, så ni kan ju alltid gissa vad jag kommer spendera min tid med. We will rock you och skobutiker. Det är bara otroligt synd att Peter Johansson inte har huvudrollen längre. Den rösten..

Men slut med dagdrömmarna. Det är dags att ta sig tillbaka till verkligheten; till arbete och dåligt väder.


See the raindrops fall from the sky

Men för stunden är det tråkigt nog snöflingor som dalar ner mot marken. Som tur är så smälter de på en gång, men det känns ändå som att vi borde vara färdiga med den biten. Jag längtar så otroligt mycket till sommaren. Vill kunna gå ut i endast linne och shorts och njuta av värmen. Men än är det ett tag dit...


Tog bilden i Norrland i januari. Det är vackert där uppe under vintern. Bästa sättet att uppleva det är med hundsläde. Men hur vackert det än må vara så vill jag ha sommar nu. Gärna på stranden på Gotland med världens underbaraste människor. Men det är långt dit.



RSS 2.0