Studenten

Min kära kusin fotograferade mig på min student och här är en liten (mycket liten) del av resultatet. Älskar den här bilden extra mycket. Jag ser ju ut som ett pucko i vanlig ordning (jag måste verkligen se till att hålla mig på andra sidan kameran) men Casper ser som vanligt bra ut. Lyckliga var vi i alla fall båda två.



Monokromt

Jag var ute och lekte lite med det monokroma läget på kameran. Tyckte att stängslet runt fotbollsplanen var ett ganska vackert motiv i svartvitt. Jag tycker att svartvitt är väldigt fint. Har fastnat för det just för tillfället, men jag tycker nog ändå att det är roligare med färg.



Emelie Ohlssons fotokurs

Ja, duktiga Emelie Ohlsson var ju här för några månader sedan och hade kurs. Jag var på både hennes grundkurs och porträttkurs och lärde mig massor. Bara grundkursen innehöll mer än hela Foto A som jag gick i ettan. Trevliga Cicci fick vara modell på porträttkursen och titta vad fint det blev!



Modeller sökes!

Nu när skolan faktiskt väldigt snart är slut så kommer jag äntligen få tid över till det jag vill göra! Gissa vad. Just det. Fotografera. Så här kommer en liten efterlysning efter modeller.

Du måste bo i Stockholm eller kunna ta dig hit på egen hand. Så länge vi kan mötas inom gränserna för pendeltåget och tunnelbanan så funkar det.
Fotograferingen kostar ingenting eftersom den är till för att jag ska kunna utveckla mig mer (och självklart du om det är modell du vill bli). Däremot så finns det en stor risk att bilderna kommer att användas i syfte att göra reklam för mig själv på min blogg (försöker flytta den till en annan adress just nu så inte heller säkert att det är denna bloggen men det kan vi prata om sen), så det får du vara beredd på.
Du kommer självklart att få några av bilderna digitalt att använda i eget bruk, hur många är något vi tar när vi är klara med fotograferingen.

Ni kan höra av er på min mail [email protected] om ni är intresserade, bifoga helst en bild och kanske en liten presentation av dig själv. Eftersom jag kommer att jobba under sommaren och också ha några veckors semester då jag reser bort så kommer jag inte alltid ha möjlighet men om ni mailar mig så kan vi komma överens om tid och plats då.



RSS 2.0